مطالب جالب و خواندنی
مطالب جالب و خواندنی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان



     افطار با شیرینی های طبیعی
بدون آنکه باعث انباشته شدن چربی بدن گردد برای مواد سفیده ای بدن رل
حفاظتی را داشته، نیرو دهنده خوبی برای بدن است، خستگی را به تاخیر می
اندازد و بسرعت و سهولت هضم و جذب می شود.

نبی گرامی اسلام( ص ) خرما و کشمش و … را انتخاب می فرمودند.

افطار با خرما یا کشمش شروع خام
خوری است و باعث جلوگیری از زیاد شدن گلبول های سفید و ورم … می گردد.
افطار با این دو آسان است. تهیه آنها دشواری ندارد، فقیر وغنی هر دو
امکاناتی دراین باره دارند!


میوه جات را باید تازه خورد
خرما در فصل خود تازه است و در غیر فصلش نیز کهنگی بر آن اثری نمی گذارد.
کشمش هرچه کهنه تر شود اسید الکل های موجود در آن به شیرینی تبدیل شده برای
افطار بهتراست لذا افطار با این دو برای همیشه یکنوع تازه خوری است. هر دو
سرشار از ویتامین ها و بسیاری مواد معدنی لازم می باشند. درهر دو مواد
معدنی که کاتالیزور محسو بند و برای عمل هضم و جذب کمک می نمایند موجود
است. با آمارگیری از نقاطی که در سال اهالی آن مقداری خرما می خورند و
سرطان دیده نمی شود، خرما را بعضی یک عامل ضد سرطانی می دانند. خرما و کشمش
قند خود را زود ببدن می رسانند زیرا گلوکز درآنها بوده و در بدن هم
سازگارترین نوع قند محسوب می شود. بدن مواد قندی را زودتر از چربی و
پروتئین بمصرف متابولیسم می رساند وچربی نیز زودتر ازپروتئین می سوزد و لذا
روزه دار از قند خرما و کشمش زودتر بهره مند خواهد شد (بین دونماز از قند
طبیعی به نحو احسن برخوردار شده تا آنکه بمائده افطاری برسد).چربی ها تنها
غذای مولد مواد ستونی نیستند بلکه مواد نیز ستوژن می باشند حتی در نزد مرض
قندی ها گوشت و مواد سفیده ای استون را بالا می برند در صورتی که نشاسته ای
ها (که خرما را می توان از آنها حساب کرد) از تولید این مواد جلوگیری می
نمایند و لذا خرما یک نوع فریاد رسی برای بدنی است که حتی تصور شود استون
در آن ایجاد شده است.

تا کنون عقیده داشتند که مواد
سلولزی جذب بدن نمی شوند اما امروز می گویند درمحیط روده ها باکتری هایی
یافت می شود که سلولزها را هم حل می کند لذا مقداری از مواد سلولز بوسیله
روده ها جذب می شود و قسمت دیگر که قابل جذب نیست دو فایده دارد : یکی که
مدفوع را از حالت مایعی در می آورد و با حجم خود روده ها را پاک می کند،
دیگر آنکه مقدار زیادی از سموم روده ها را جذب و با خود به خارج دفع می
کند.

برای هضم و جذب مواد قندی باید
ویتامین ث در محیط باشد تا گلولز در معیت ویتامین ث آنجا که فسفر نیز وجود
دارد از جدار روده ها عبور نموده به جریان خون وارد شده …رسیده آنچه لازم
است (درحدود یک گرم در لیتر خون) به خون داده شده و بقیه در کبد ذخیره
گردد.دستگیری ویتامین ث از مواد قندی در محیط فسفردار بوسیله ترشحات غده
هیپوفیزی نظارت و کنترل و تنظیم می گردد.آیا کدام افطاری خواهید یافت که
علاوه برداشتن – قند وویتامین ث – فسفر بتواند چون خرما به سرعت سه عنصر
موجود در خود را برای تقویت روزه دار به هضم و جذب مقصود بدن رسانده، به
علاوه وجود ویتامین هایD2,C,B2,B1,A و بعضی از عناصر فلزی بویژه وجود
فولیکولین در آن از ضعف های گوناگون جلوگیری به عمل بیاورد ( فولیکولین
ماده مخصوص زنانگی است که در ترشحات مردان نیز  به مقدار ناچیزی یافت می
شود) و وجود آهن که خود موجبات ترمیم دیگری را فراهم می سازد.

مواد آلبومینی ” سفیده مانندی ”
به اندازه ای برای بدن ضرورت دارد که رشد و نمو و نگهداری بدن تامین گردد و
این مقدار آلبومین حداقل لازم است و یکی از آنها بستگی به مواد غذایی
دیگری دارد که انسان با آن خواهد خورد چنانچه هیدرات دو کربن این حداقل را
پائین و چربی ها را بالا می برد و در نتیجه خرمای سرشار از هیدرات دو کربن
سبب می شود اگر مواد بیاض البیضی خورده شود بدن بهتر از آن استفاده نماید.

می دانیم که چربی ها مولد اساسی
و مهم اجسام ستونی هستند و این اجسام که سمیت دارند فقط در برابر هیدرات
دو کربن می سوزند و تبدیل به آب و اسید کربونیک می شوند. لذا همین دو سه
دانه خرمای وسط دو نماز تا فاصله افطار کامل بعدی شاید بتواند سمیت اجسام
ستونی را اگر بوجود آمده بر طرف سازد. اسیدهای موجود در خرما (و سایر میوه
جات) با فلزات ترکیب نشده که تشکیل املاح بدهند و اثرات خاص و مفیدی دارند
از جمله اگر اجسام ستونی در خون بالا رود خوردن آن میوه جات به خصوص آنها
که اسید سیتریک دارند نافع است. بعلاوه پنج درصد میوه جات را سلولز تشکیل
می دهد و به همین علت طبیعی ترین و بهترین ملین ها بوده و جلوگیری از
ابتلاء بیماری تمدن ( یبوست) می نماید.

یک کار دیگر خرما اینست که اگر
موقع افطار غذایی پخته خورده شود چون تمام فرمان های در آن با حرارت ۶۰
درجه از بین رفته خرما مقداری فرمان مشابه دیاستازهای مترشحه بدن را به
همراه آورده حل و هضم را آسان تر می سازد.

[ ۱۳٩۱/٥/۱٧ ] [ ٧:٢٦ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

سلام مرسی که از وبلاگ من دیدن میکنین. برای تبادل لینک کافیه وبلاگ منو با اسم مطالب جالب و خواندنی لینک کنین و یه کامنت بذارین مطمئن باشین که در اولین فرصت که کامنتارو چک میکنم لینک میکنم. البته اسم مورد نظرتون برا لینک رو هم بذارین ممنون میشم و اینکه هر چند دنیای مجازی هست اما من ترجیح میدم دوست خوبی برای دوستان لینکم باشم و زود زود بهشون سر بزنم... آلبته تا اونجائیکه وقت داشته باشم.
موضوعات وب
صفحات اختصاصی
RSS Feed

Online User