مطالب جالب و خواندنی
مطالب جالب و خواندنی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

اگر شما هم معتقد هستید موها نقش مهمی در ظاهر افراد ایفا می کنند، دچار اشتباه نشده اید. اگر چه برخی موها را جزو اندام های زنده بدن محسوب نمی کنند، اما سلامت آنها تحت تأثیر مستقیم سلامت اندام های درونی بدن است.


برای شناخت بیشتر موها لازم است از انواع مختلف آنها آگاه شویم.


متخصصان، موها را در سه دسته کلی چرب، خشک و معمولی تقسیم بندی می کنند. معمولا نوع موها تابعی از حالت کلی پوست محسوب می شود و در نتیجه فعالیت غدد چربی آن است.


اگر شما هم مجبور هستید در فواصل زمانی کوتاه به علت چربی، سرتان را بشویید باید بدانید که غدد چربی سرتان فعالیت زیادی دارد.


این در حالی است که بر خلاف چربی پوست دست و صورت که از پیری زودرس جلوگیری می کند، چربی پوست سر و موها بیشتر موجب ریزش آنها می شود.


موهای چرب در ساعت اولیه پس از شستشو ظاهر براق و زیبایی دارند، اما پس از گذشت چند ساعت میزان چربی از حالت طبیعی خارج شده و باعث کم پشت تر دیده شدن مو ها می شود. اگر موهای چربی دارید دیدن شوره های سفیدرنگ روی موها نباید برایتان اتفاق عجیبی باشد.


این در حالی است که موهای عادی ظاهری براق و سالم دارند. این دسته از موها با مشکل ریزش یا قرمزی کف سر به علت خشکی بیش از اندازه رو به رو نیستند؛ حالتی نرم و لطیف دارند و براحتی شانه می شوند.

 


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۳۱ ] [ ٦:٠٩ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

 توصیه‌هایی برای ورزش کردن در فصل گرما

درحالی ‌که طرفداران ورزش کردن در هوای آزاد و فضاهای سبز در این فصل از سال بیشتر می‌شود از سوی دیگر کارشناسان بهداشت عمومی تاکید کردند که توجه به خطرات احتمالی تحرک بدنی شدید در هوای گرم امری ضروری است.


شبکه خبری تورنتونیوز در مقاله‌ای در این باره تاکید کرده است که برای ورزش کردن در هوای گرم حتما باید توصیه‌های زیر را جدی بگیرید:

- نوشیدن مایعات زیاد را هرگز فراموش نکنید. از آنجا که در این فصل هوا در فضای آزاد بسیار گرم‌تر می‌شود احتمال اینکه بدنتان آب بیشتری از دست بدهد افزایش می‌یابد و گاهی اوقات بدون اینکه خودتان متوجه باشید این اتفاق می‌افتد. همچنین ترجیحا از آب و نوشیدنی‌های بدون کافئین استفاده کنید.

- هرگز خودتان را گرسنه نگه ندارید. خوردن مواد غذایی سالم، امری حیاتی است. ممکن است به دلیل افزایش دمای هوا، اشتهای شما کاهش یابد. در این شرایط سعی کنید از وعده‌های غذایی با حجم سبک‌تر و کم‌تر استفاده نمایید اما از گرسنگی طولانی مدت پرهیز کنید.

 


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۳۱ ] [ ٥:٥٩ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

این پل توسط معماران NL برای اتصال هنگ کنگ به سرزمین اصلی چین طراحی شده است.

مشکلی که طراحان با آن مواجه بودند این بود که در هنگ کنگ از سمت راست رانندگی می کنند و در چین از سمت چپ.

برای حل این مشکل در وسط پل یک حلقه ایجاد کرده اند که مسیرها را در ورود به کشور دوم تعویض می کند.!!









ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٢٧ ] [ ٧:۳٠ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

پوست زیبا از درون شما خبر می‌دهد، زمانی که شما بدنی سالم داشته باشید متعاقباً پوستی زیبا نیز خواهید داشت با خوردن این خوراکی‌ها پوست را از عمق زیبا کنید نه از سطح.

 

تخمه‌های کدو

 

تخمه‌های کدو اسنک‌های خوشمزه و یکی از در دسترس‌ترین مواد غذایی هستند که سرشار از روی می‌باشند.

 

شاهی

 

شاهی بیش از هر سبزی دیگری حاوی سولفور بوده و برای بازسازی سلول‌های سالم وجود این ترکیب، لازم است.

 

سیر

 

سیر آنتی‌بیوتیک طبیعی بوده و از آن جا که حاوی گوگرد فراوان بوده برای تمیزی و شفافیت پوست بسیار موثر است.

 

انبه

 

انبه این میوه فوق‌العاده، سرشار از مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان بوده و برای پوست خواص بسیار دارد.

 

کرفس

 

کرفس استفاده از کرفس را در رژیم‌های غذایی محدود نکنید. این ماده غذایی سرشار از پتاسیم بوده و بدن شما را مرطوب نگه می‌دارد.

 

آووکادو

 

این ماده غذایی سبز، حاوی امگا 6 فراوان بوده و سرشار از ویتامین E و آنتی‌اکسیدان است که باعث شفافیت پوست می‌شود.

 

زیتون

 

به علت داشتن خواص ضد پیری از ایجاد چین و چروک ‌ها در پوست پیشگیری می‌کند.

 

 

 

داشتن پوست شفاف با تغییری ساده در برنامه غذایی

 

10 نکته مهم که شما برای داشتن پوستی شفاف و براق به آن‌ها نیاز دارید:

 


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٢٧ ] [ ٧:٢۱ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

 

در تابستان و فصول گرم شرایطی فراهم می گردد که بیماری های فصلی مانند اسهال، وبا و مسمومیت های غذا از طریق مواد غذایی منتقل شده و به شکل وسیع گسترش می یابد.

بررسی ها نشان می دهد، در فصل تابستان آمار مراجعین به مراکز درمانی و اورژانس بیمارستانی، که دارای ناراحتی های گوارشی مانند دل درد، استفراغ و ... در اثر مصرف مواد غذایی آلوده، در نتیجه مسمومیت غذایی می باشند زیاد شده و در طول تابستان شدت می یابد.

یکی از مهم ترین عوامل بروز مسمومیت های گوارشی عدم رعایت مسائل بهداشتی در زنجیره ی تهیه ی مواد غذایی تا مصرف (توزیع و نگهداری) به ویژه بی دقتی در نگهداری صحیح مواد غذایی در منازل می باشد.

همه ی مواد غذایی در تابستان خطرناک نیستند، بلکه برخی از مواد غذایی در اثر شرایط به وجود آمده مانند گرما، نوع ماده ی غذایی و ...، امکان آلودگی و فساد بیشتری دارند. به طور عموم هر نوع ماده ی غذایی که دارای آب بیشتری باشد ، بیشتر در معرض آلودگی و فساد قرار می گیرد(مانند گوشت، شیر و مواد لبنی و...).

روش های نگهداری مواد غذایی


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٢٧ ] [ ٧:٠٥ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

 

تابستان

تابستان فرصت خوبی است که خانواده ها دور هم باشند و با هم به گردش بروند و خوش بگذرانند. در تابستان، مردم بیشتر بیرون می روند و تمایل به سفر کردن دارند. لذا ممکن است در این ایام به علت استراحت بیشتر، دچار افزایش وزن شوند.

ولی باید متذکر شد گرسنگی، روش مناسبی برای حفظ تناسب اندام نیست، بلکه باید غذاهایی را انتخاب کنید که سالم باشند و مقدار کمی کالری وارد بدنتان کنند. بهترین ویژگی برای یک غذا، ساده و سالم بودن آن است و از همه مهم تر آن که برای نگهداری غذاها، باید آن ها را دور از گرمای آشپزخانه بگذارید.

برای تناسب اندام، راهکارهای زیر را پیشنهاد می کنیم:

1- برای آنکه کالری دریافتی خود را کاهش دهید، یکی از بهترین غذاها، میوه ها و سبزیجات تازه می باشند. آن ها مقدار کمی کالری دارند و محتوی مقدار زیادی ویتامین، املاح، آنتی اکسیدان و فیبر می باشند.

2- در گرمای تابستان، چیزی بهتر از هندوانه نیست، زیرا همان طور که می دانید، بیشتر هندوانه از آب تشکیل شده، پس هم تشنگی را برطرف می کند و هم مقدار کمی قند وارد خون می کند.

3- شما می توانید یک بشقاب سبزیجات را مصرف کنید. این بشقاب می تواند سبزیجات بخارپز به همراه ماکارونی یا تن ماهی(بدون روغن) باشد.

4- برای جلوگیری از کم آبی بدن، آب بنوشید، حتی اگر تشنه نبودید. روزانه 8 - 6 لیوان آب بنوشید.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٢٧ ] [ ٦:٥٩ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

 

همه مردم در فصول سرد سال جوراب می پوشند. آیا می دانید چرا بایستی در سایر ایام سال هم جوراب بپوشید؟ برای اینکه مانع از ایجاد بوی بد در کفش و پای شما می شود.

بوی بد پا به دلیل تاثیر باکتری یا قارچ بر روی سلول های قدیمی پوست است. سلول های پوستی شما هر 28 روز یک بار تجدید می شود یعنی سلول های قدیمی از پوست جدا می شود و سلول های جدید جای آنها را می گیرند.

اگر جوراب نپوشید، سلول های قدیمی جدا شده از پوست، در کفش شما باقی می مانند و در اثر عمل باکتری یا قارچ روی آنها، بوی بدی در کفش شما ایجاد می شود. ولی با پوشیدن جوراب، این سلول ها در جوراب باقی می مانند و با شستن جوراب از بین می روند.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٢٧ ] [ ٦:٤٥ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

 

به نظر می رسد مردم این دوره زمانه دچار یک تناقض واضح بین منطق و عملکرد خود در زمینه سلامتی هستند : ورزش  می کنند ولی حمام آفتاب هم می گیرند، به جای شام سالاد می خورند  ولی در فواصل بین غذاهای اصلی مدام مواد غذایی پرکالری با کلسترول  بالا مصرف می کنند. همین مسئله در مورد پنجه های پای بسیاری از خانم ها هم قابل تعمیم است. کافی است از متخصصان ارتوپد و جراحان استخوان  سؤال کنید تا درآمد سرسام آور پزشکان از راه درمان پاهای مجروح شده خانم ها در اثر کفش های پاشنه بلند را دریابید.

دکتر لوید اسیمت می گوید: «گرایش اخیر زنان به مد، عواقب بدی برای پاهایشان به دنبال خواهد داشت. کفش هایپاشنه بلند  با پنجه های بسیار باریک مشکلات عدیده ای ایجاد می کنند.

کفش های پنجه تیز با پاشنه های 12– 10 سانتی مزیت قابل ذکری به همراه ندارند. مثل صندل هایی که رواج فراوانی دارند و تمام سطح پا از کفش بیرون می ماند دکتر اسمیت می گوید: «این دمپایی های لاانگشتی عملاً وحشتناک هستند. آنها کاملاً تخت و نرم هستند و هیچ حفاظت و حمایتی از پا به عمل نمی آورند.»

بنابر اظهار نظر متخصصان حتی برخی از کفش های ورزشی هم باعث بروز مشکلاتی می شوند که نیاز به مداخله پزشکی دارند.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٢٧ ] [ ٦:٤٢ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

توصیه تمام متخصصین تغذیه بر آن است که بایستی پیاده روی را در برنامه روزانه خود بگنجانید تا رژیم کاهش وزن موفقی داشته باشید و از بازگشت مجدد وزن پیشگیری نمایید.

 پیاده روری در فصل بهار

 

پیاده روی یکی از مفیدترین اشکال ورزش و فعالیت بدنی است. این فعالیت بدنی تقریبا در هر جایی قابل انجام است و هزینه ای را در بر ندارد.

 

پیاده روی به ارتقای سلامت کلی و تناسب اندامتان کمک می نماید و راهی عالی برای کاهش وزن، تقویت عضلات و تقویت قلبتان است و موجب بهبود احساس و اعتماد به نفستان می گردد.

 

مطالعات نشان داده اند افرادی که تناسب اندام دارند، تقریبا دو برابر افرادی که تناسب اندامشان حفظ نمی شود، پیاده روی دارند. لذا به همگان توصیه می شود که پیاده روی منظم را وارد الگوی زندگی شان نمایند.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٢٧ ] [ ٦:۳۸ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

زیتون معمولا در اوایل تابستان شروع به گل دادن می کند و میوه آن کم کم ظاهر می شود  و در اواخر تابستان میوه آن به ثمر می رسد. در این هنگام زیتون سبز است و به تدریج تبدیل به بنفش و قهوه ای و سپس سیاه می شود، به طوری که در اواخر پائیز که موقع برداشت میوه است رنگ آن به کلی تیره است. شما با کدام زیتون میانه دارید؟ کدام زیتون را مغذی ‌تر می ‌دانید؟

دلیل تفاوت رنگ زیتون‌ ها چیست؟

زیتون از نظر رنگ، دارای انواع مختلفی است که شاید مهمترین آن ها انواع سبز و سیاه باشد. این نوع زیتون‌ ها به طور طبیعی دارای این رنگ ‌ها هستند ولی غیر از این، در صنایع غذایی، گاهی انواع سبزرنگ آن توسط ترکیبات آهن به رنگ تیره متمایل به سیاه در می ‌آیند. البته از لحاظ قانونی باید روی بسته ‌بندی این زیتون ‌ها قید شود که با استفاده از ترکیبات آهن به رنگ تیره درآمده‌ اند.

ولی عده‌ای بر این اعتقادند که زیتون‌ های سبز در روند رسیدن، کم‌ کم تیره می‌ شوند.این درسته؟


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۱٦ ] [ ٦:۳٠ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

پاستیل را می‌توان جزو گروه شیرینی‌جات طبقه‌ بندی کرد و شاید به همین خاطر هم باشد که این روزها به پای ثابت ظرف‌های شیرینی در مهمانی‌های رسمی و غیررسمی تبدیل شده است. اما سوالی که شاید به ذهن خیلی از افراد برسد، این است که آیا این شیرینی وسوسه‌انگیز می‌تواند جایی در سبد خرید غذایی ما داشته باشد یا نه؟

پاسخ دکتر هدایت حسینی، مدیرکل نظارت بر مواد آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت و دکتر مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه را به همین سوال بخوانید.

دکتر حسینی می‌گوید : «پاستیل‌های فله‌ای و باز موجود در فروشگاه‌ها و مراکز خرید مختلف، مورد تأیید وزارت بهداشت نیستند و خریدن و خوردن آنها به هیچ ‌یک از اقشار جامعه توصیه نمی‌شود.»

پاستیل‌ها از افزودن شکر و آب به ژلاتین استخوان یا ژلاتین پوست گاو تهیه می‌شوند و البته انتخاب ژلاتین استخوان در همه کشورها به گاو محدود نمی‌شود و برخی از کشورها از ژلاتین استخوان خوک برای تهیه پاستیل استفاده می‌کنند. به همین خاطر هم هست که دکتر حسینی به هیچ عنوان خوردن انواع پاستیل بدون مجوز و پروانه وزارت بهداشت (چه پاستیل‌های بسته‌بندی و چه انواع باز آنها) را برای مردم مناسب نمی‌داند.

وی در این مورد اظهار می‌کند: «ممکن است در پاستیل‌های بدون مجوز از رنگ‌های غیرمجاز یا ژلاتین خوکی نیز استفاده شده باشد و این نوع خوراکی‌ها اصلا مورد تأیید وزارت بهداشت نیستند، وگرنه ما به آنها مجوز فروش می‌دادیم!»


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۱٦ ] [ ٦:٢٧ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

 

 این میوه ها و سبزیجات به شما کمک می کنند در گرمای هوا خنک بمانید

 

هرچه روزهای تابستان طولانی تر و گرمتر می شوند، خنک ماندن در این هوا سخت تر و سخت تر می شود. برای خنک ماندن فقط نوشیدنی های یخی و خنک و کولر کافی نیست، غذاهایی که مصرف می کنید هم می توانند در این زمینه به کمکتان بیایند.

 

خوشبختانه در هیچ زمان دیگری ار سال به اندازه تابستان نمی توان از خوردن لذت برد. از گیلاس و آلبالو گرفته تا هلو و شلیل، انواع و اقسام میوه های خوشمزه در این فصل پرطراوت موجود است. نکته جالب توجه این است که خیلی از این میوه ها و سبزیجات به پایین آوردن دمای بدن هم کمک میکنند.

میوه های خنک کننده:

میوه ها محتوی آب بالاتری دارند و سرشار از موادمغذی و آنتی اکسیدان ها هستند که بهترین راه برای خنک ماندن در تابستان است. این میوه ها شامل انگور، سیب، گلابی، هلو، گیلاس، آلبالو، شلیل و مرکباتی مثل پرتقال می شود. می توانید به روش های مختلف در رژیم غذایی خود از میوه ها استفاده کنید. می توانید آنها را در سالاد بریزید، با شیر و ماست مخلوط کنید یا به صورت خام بعنوان میان وعده استفاده کنید.

هندوانه

هیچ چیز بهتر از هنوانه گرمای طاقت فرسای تابستان را کمتر نمی کند. پس زمانش رسیده که این میوه تابستانی را وراد رژیم غذایی روزانه تان کنید. هنوانه از 90 درصد آب تشکیل شده است که به حفظ آب بدنتان در گرما کمک میکند. علاوه بر آب، حامی مقدار زیادی ویتامین A و C نیز میباشد، فاقد چربی است و سرشار از لیکوپن، آنتی اکسیدانی است که از بروز سرطان و بیماری های قلبی-عروقی جلوگیری میکند.

امتحان کنید: تکه های هندوانه را همراه با پنیر فتا، کمی روغن زیتون و سرکه بالزامیک و مقداری گرد ریحان مخلوط کنید و سالادی ویژه برای تابستان بسازید.

 طالبی و خربزه


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۱۳ ] [ ۱۱:۱٠ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

وعده شام  جزء وعده ‏های مهم در برنامه غذایی انسان است که بسیاری از افراد به خاطر افزایش وزن و چاقی این وعده را حذف می ‏کنند و بدون شام به رختخواب می ‏روند.

باید گفت حذف وعده شام از برنامه غذایی کار درستی نیست. افرادی که شام نمی ‏خورند، به مدت طولانی بدن خود را از مواد مغذی محروم می‏ کنند.

از مضرات این عمل آن است که:

* شخص به طبیعی‏ ترین نیاز خود یعنی غذا خوردن پاسخ نداده و با تحمل گرسنگی، در خود ایجاد استرس می‏ کند که این استرس شخص را دچار عصبانیت و پرخاشگری، خستگی، بی‏ حوصلگی و فشار عصبی کرده و قدرت تمرکز و حافظه او را نیز کاهش می ‏دهد.

* در این حالت اگر شخص نتواند گرسنگی را تحمل کند، به علت افت قندخون تمایل زیادی به مصرف مواد شیرین و پُر کالری پیدا کرده و در وعده عصرانه یا قبل از خواب از مواد چاق‏ کننده مانند انواع شیرینی، بستنی، شربت و نوشابه‏ های شیرین استفاده می ‏کند که این مواد، نه تنها قادر به تامین نیازهای تغذیه ‏ای فرد نیستند، بلکه موجب چاقی نیز می ‏شوند.

* از اشکالات دیگر نخوردن شام این است که شخص به علت گرسنگی نمی ‏تواند با آرامش به خواب رود و خوابی آرام و راحت داشته باشد که این امر خود موجب استرس و فشار عصبی می ‏شود.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۱۳ ] [ ٤:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

چه مدت طول می کشد تا قلبتان 1000بار بزند؟ 

پاسخ: حدود 15دقیقه طول می کشد تا قلب 1000ضربه بزند.

 حساب کنید:

 اگر در نیمه شب اول فروردین سال 1385، شروع به شمارش ضربان خود کنید، 

کی ضربان یک میلیونیوم را خواهید شمرد؟ ضربان یک بیلیونیوم را چطور؟  

در 10 فروردین 1385 قلب شما حدود 1 میلیون بار زده است. 27 سال بعد، تعداد ضربان قلب شما به حدود 1 بیلیون ضربه خواهد رسید.

   راهنمایی:

 تخمین و فهم اعداد بزرگ از مهارتهای مفید ریاضی است. بدون این مهارت، درک مسائلی مانند قروض ملی یا فاصله مریخ مشکل خواهد بود.

 سرعت ضربان قلب خود را برحسب ضربان در دقیقه، در ساعت و در روز تخمین بزنید.   

 شروع کنید:

 بهترین نتطه برای احساس نبض، روی مچ یا گردنتان است.  

یه مدت 15ثانیه تعداد ضربان نبض خودرا بشمرید و آن را در 4 ضرب کنید و یابه مدت 30 ثانیه تعداد ضربان را شمرده و آن را در 2ضرب نمایید بدین ترتیب تعداد ضربان قلب خود را در 1دقیقه خواهید دانست و به راحتی تعداد ضربان را در ساعت یا 1روز می توان محاسبه نمود.

 راه حل:


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۱۳ ] [ ٤:۳٦ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

شوی لباس اردک ها هرسال در سیدنی به مناسبت عید پاک

 برگزار می شودکه دارای طرفداران بی شماریست.




ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۱۳ ] [ ۳:٤۳ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

نوشیدنی ها، بخش مهمی از مواد غذایی مورد نیاز روزانه ما را تشکیل می دهند. آشامیدنی ها از خواص ویژه ای برخوردار بوده و تأثیر خاصی بر روی کلیه سیستم بدن می گذارند.همانگونه که انتخاب یک نوشیدنی به جا و مغذی ، تأثیر مطلوبی در بهبود سلامت شخص دارد، عدم توجه در انتخاب آن  زیان های فراوانی را در بر خواهد داشت. انتخاب آشامیدنی ، باید با نوع آب و هوا تناسب داشته باشد. نوشیدنی سرد در سرما و نوشیدنی گرم در گرما لذت بخش نیست، زیرا نوشیدنی ها موجب تغییر درجه حرارت پوست می شوند. هنگامیکه احساس سرما می کنیم، رگهای زیر پوستی


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٩ ] [ ۱۱:٠۸ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

 

ترکیب میکروبی دستگاه گوارش انسان و میکروب های وارد شده از طریق غذا به دستگاه گوارش می توانند اثرات مفید یا مضری بر سلامت داشته باشند.

شواهد فراوانی نشان می دهند که برخی از باکتری ها که برای تخمیر فرآورده های لبنی مانند ماست استفاده می شوند و تعدادی از میکروب های خاص و مفید دستگاه گوارش، اثرات قدرتمند ضد بیماری زایی و ضد التهابی دارند.

این میکروب ها باعث ارتقای مقاومت بدن نسبت به انواع میکروب های بیماری زا در روده می شوند که خود می تواند به عنوان درمان و پیشگیری در برابر بروز بیماری های ناشی از رشد و تکثیر این میکروب های بیماری زا باشد.

فرآورده‌های "پروبیوتیکی" حاوی باکتری‌های مفیدی هستند که پس از مصرف در روده ساکن می‌شوند و اثرات مفیدی در سلامتی انسان برجای می‌گذارند.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٩ ] [ ۱۱:٠٥ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

برخلاف پدر و مادرها که کمتر پا به رستوران های "فست فود (FAST FOODS)" یا "غذاهای آماده" می گذارند، جوانان و نوجوانان انواع ساندویچ ها و پیتزاها را به غذاهای سنتی ترجیح می دهند. این روزها کمتر جوانی است که رستوران های فست فود را نشناسد و با دوستان خود به آنها سر نزده باشد.

فست فودها؛ غذاهای تنبلی

فست فودها غذاهایی هستند که خیلی آسان و سریع تهیه می شوند و در رستوران هایی با همین نام عرضه می شوند.

صنعت تولید غذاهای سریع در بسیاری از کشورهای جهان در حال رشد بی سابقه ای است و سالانه میلیون ها دلار در این مکان ها خرج می شود . یکی از مشتریان پر و پا قرص این نوع رستوران ها جوانان و نوجوانان هستند.رستوران های فست فود دو شاخص اصلی دارند؛ یکی آنکه


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٩ ] [ ۱۱:٠۱ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

تمام سبزیجاتی که خداوند آفریده است برای سلامتی بدن مفید هستند اما در بین آن‌ها بعضی را برترین‌ها می‌نامیم. کلم برگ، بروکلی، هویج، کدو تنبل، اسفناج و ... طلایه‌داران سلامتی‌اند.

در این مقاله ده مورد از این برترین‌ها را معرفی می‌کنیم. توصیه می‌کنیم این سبزیجات را در برنامه‌ی غذایی هر روز خود بگنجانید تا ویتامین‌ها و مواد معدنی لازم برای بدنتان تأمین شود. پس پیش به سوی سلامتی سبزیجاتی.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۸ ] [ ۱۱:٤٢ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

آیا تا به حال برای شما اتفاق افتاده که احساس کنید مغزتان کار نمی کند؛ یعنی مثل گذشته، سرعت انتقال مطالب را ندارید یا اینکه لغات معمولی از ذهنتان فرار می کنند. بعضی مواد غذایی به شما کمک می کنند که عملکرد مغزتان را افزایش دهید.

اگر مایل هستید، هوش خود را افزایش دهید، یک لحظه تامل کنید و مطلب زیر را بخوانید. انتخاب این غذاها نه تنها شما را نزد دیگران باهوش جلوه می دهد، بلکه به شما کمک می کند که توانایی تفکر و وضوح ذهنی خود را افزایش دهید.

1- روغن ماهی طبق یک گفته قدیمی می توان گفت : " ماهی غذای مغز است."

روغن ماهی یک ماده غذایی مناسب برای مغز است، زیرا DHA  ( چربی اُمگا-3 موجود در ماهی ) التهاب مغز را کاهش می دهد و از آن محافظت می کند.

مغز ما دارای 60 درصد چربی است که بیشتر آن  چربیDHA  یاAA ( آراشیدونیک اسید ) است.AA به مقدار زیاد در لبنیات مثل کره و خامه وجود دارد، اماDHA فقط در انواع ماهی وجود دارد و در منابع گیاهی مثل دانه کتان وجود ندارد.

 


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۸ ] [ ۱۱:۳۳ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

بهترین تغذیه در تابستان

این فصل به دلیل گرمای هوا، بدن برای خنک نگه داشتن خود عمل تعریق را بیشتر انجام می‌دهد. بنابراین یکی از مسایل اولیه در این روند، تأمین آب و الکترولیت‌های بدن است. مصرف غذاهایی که طبع سرد دارند، بهتر است.

در فصل گرما نوع تغذیه‌ی ما تغییراتی می‌کند و اصلاً به همین دلیل است که میوه و سبزیجات این فصل ویژگی‌های خاص خود را دارند. در واقع نوع نیاز ما در فصل گرم با خلقت‌مان همگون شده است اما تغییراتی که باید در تغذیه‌ی ما ایجاد شود چیست؟

برای پاسخ به این پرسش بهتر است به 9 توصیه‌ای که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم، توجه کنید.

1- میوه بیشتر بخورید


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۸ ] [ ۱۱:۳٠ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین‌های گروه B است. از طرفی کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند.

کشمش، میوه‌ی رسیده و خشک انگور است که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نام‌های مختلفی در بازار به فروش می‌رسد و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می‌شود.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٧ ] [ ۱٢:۱٧ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

کلم بروکلی از آن دسته از سبزی ها است که به تازگی جای خود را در بین برنامه ی غذایی مردم باز کرده است. این سبزی نیز مانند دیگر سبزی ها فواید زیادی دارد و برای بسیاری از بیماری ها مفید است.

در ادامه به برخی از تاثیرات مفید کلم بروکلی بر بیماری ها اشاره می شود...

کلم بروکلی و روده

عصاره ی کلم بروکلی برای بهبود بیماری روده ملتهب موثر است. یک تحقیق جدید نشان داده است که عصاره ی حاصل از این گیاه خوراکی برای کاهش علائم کولیت ‌های زخم روده که به آن بیماری روده ملتهب می ‌گویند، مفید است.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٥ ] [ ٩:۱٧ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

میوه و سبزیجات دارای گوشت سفید، سدی در مقابل سکته‌ی مغزی

مصرف میوه و سبزیجاتی که دارای گوشت سفید هستند نقش مهمی در پیشگیری از سکته‌ی مغزی( AVC)  ایفا می‌کنند.

تاکنون پژوهش‌های زیادی تأثیر مثبت مصرف میوه و سبزیجات بر بدن را به اثبات رسانده‌اند و نیازی به تاکید بر ضرورت مصرف این مواد غذایی مفید نیست.

اخیراً محققان هلندی پژوهش‌هایی انجام داده و به این نتیجه رسیده‌اند گوشت سفید بعضی از میوه و سبزیجات مثل سیب، گلابی، گل کلم و ...که برای حفظ سلامت قلب و عروق مفید است باعث پیشگیری از سکته‌ی مغزی می‌شود. 


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٥ ] [ ٩:۱٥ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

1- نوشابه عامل افزایش فشار خون است

فشار خون بالا یک عامل خطرزا برای بیماری قلب و عروق است. خطر حمله قلبی یا سکته مغزی برای کسی که میزان فشار خون او 5/13 بر 5/8 است دو برابر کسی است که فشار خون او 5/11 بر 5/7 است.

بررسی‌ های محققان انگلیسی و آمریکایی نشان می ‌دهد به ازای هر قوطی نوشابه شکردار که در روز مصرف شده باشد، فشار خون به ‌طور منظم بالاتر می ‌رود.

داده ‌های مربوط به بیش از 2هزار و 500 نفر نشان می ‌دهد که نوشیدن بیش از 355 میلی لیتر آب میوه ی شکردار یا نوشابه ی گازدار در روز می ‌تواند توازن فشارخون را به هم بزند.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٥ ] [ ٩:۱٤ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

همان ‌طور که می ‌دانید سیب‌ زمینی ریشه‌ ای است غده‌ ای که چون جزء اصلی ‌اش را نشاسته تشکیل می‌ دهد، مملو از انرژی است؛ به همین دلیل در برنامه‌ های غذایی، خوردن یک سیب‌ زمینی متوسط معادل یک برش نان محاسبه می ‌شود و دارای 80 کیلوکالری انرژی است.

بهترین روش پختن سیب‌ زمینی، آب ‌پز کردن آن است؛ آن هم در آب گوشت، زیرا باعث پخته شدن تمام قسمت‌ هایش می‌ شود در حالی که حین تنوری یا کباب کردن روی شعله‌ های مستقیم آتش چون حرارت به طور یکنواخت به آن نمی ‌رسد در نتیجه فقط باعث سوختن پوست‌ اش می ‌شود.

 

 


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٥ ] [ ٩:٠٦ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

لیموترش می‌تواند روی رنگ و روی شما تأثیر بگذارد و پوست‌های کدر و تیره را روشن و خوش آب و رنگ کند. اگر می‌خواهید مقداری کالری بسوزانید به سراغ لیموترش بروید؛ این ماده‌ی مغذی شما را به اندام دلخواه‌تان نزدیک می‌کند.

لیموترش سرشار از ویتامین C، اسید سیتریک و فلاوونوئید بوده و دوست سلامتی شماست.

لیموترش مانع از انباشتگی چربی‌ها می‌شود، احتباس آب را کاهش می‌دهد، به هضم غذا کمک کرده و با سرما خوردگی مقابله می‌کند و حتی در نظافت منزل نیز به کار می‌آید.

در این مقاله شما را با خواص اعجاب انگیز لیموترش بیشتر آشنا می‌کنیم.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٤ ] [ ۱۱:٢٤ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

 

 

 

 

دم‌نوش گل سرخ بسیار معطر و دارای خواص متفاوتی است. این گیاه قابض، مقوی و شاداب کننده، آرام بخش و ضد افسردگی است.

گل سرخ با نام علمی (Rosa) درختچه کوچکی به ارتفاع 60 سانتیمتر تا 5/1 متر است. گل سرخ بوته‌ای است که از شرق و به خصوص ایران نشات گرفته و پس از جنگ‌های صلیبی به اروپا راه یافت. انواع متفاوتی از گل سرخ موجود است که بهترین نوع آن در ایران یافت می‌شود.

این گیاه عموماً در زمین‌های آهکی، در حاشیه جنگل‌ها و در کنار راه‌ها و پرچین‌ها به صورت خودرو می‌روید و البته در اکثر باغچه‌ها کاشته می‌شود.

گل سرخ مظهر زیبایی و محبت است و بیشتر به خاطر زیبایی و عطرش کاشته می‌شود تا خواص دارویی. ساقه‌های جوانش دارای خارهای ریز و فراوانی است، ولی ساقه‌های پیرتر خار ندارند. برگ‌هایش غالباً دارای پنج برگچه دندانه‌دار و سبز تیره است. گل‌هایش درشت و منفرد به رنگ سرخ مایل به ارغوانی است. گل‌ها در اواخر بهار تا اواسط تابستان باز می‌شود.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۳ ] [ ۱۱:٤۱ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

سبزیجات و میوه‌ها سرشار از ویتامین‌های گروه A و گروه C بوده و همچنین حاوی مقداری ویتامین B، آهن و مقدار قابل توجهی فیبر هستند.

سبزیجات و میوه‌ها سرشار از ویتامین‌های گروه A و گروه C بوده و همچنین حاوی مقداری ویتامین B، آهن و مقدار قابل توجهی فیبر هستند.

سبزیجات به دلیل نقش موثرشان در تامین سلامت انسان یکی از گروه‌های مهم موادغذایی محسوب می‌شوند و برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت‌ها یا ترمیم زخم‌ها، دید در تاریکی و سلامت پوست ضروری هستند. به همین علت توصیه شده است همیشه همراه غذا از سبزیجات تازه استفاده شود.

آلودگی سبزیجات


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۳ ] [ ۱۱:۳٦ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

Saffron

زعفران با نام علمی Crocus sativus، گیاهی کوچک و چند ساله به ارتفاع 10 تا 30 سانتی متر است. از وسط پیاز و یا قاعده ساقه، تعدادی برگ باریک و دراز خارج می شوند. از وسط برگ ها، ساقه گلدار خارج شده که به یک تا سه گل منتهی می شود. گل ها بسیار زیبا و دارای 6 گلبرگ بنفش رنگ هستند که ممکن است در بعضی واریته ها به رنگ گلی یا ارغوانی باشند.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۳ ] [ ۱۱:۳۳ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

زعفران، سرطان کبد را مهار می‌کند. در درمان آلزایمر موثر است و در درمان اختلالات قاعدگی نیز نقش مهمی را ایفا می‌کند.

زعفران، گیاهی است چند ساله که دارای پیاز است و علاوه بر استفاده در پخت و پز، دارای مصارف درمانی بسیاری نیز هست. این پیاز غلاف قهوه‌ای رنگی دارد و دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و 3 رشته کلاله قرمز رنگ است.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۳ ] [ ۱۱:٢٧ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

 آناناس از آن دسته غذاهایى است که خوردنش کمى مشکل است. اما به شما تضمین مى دهیم که همان لذتى را که از خوردن یک قطعه شکلات مى برید، بتوانید از خوردن یک لیوان آب آناناس هم ببرید.

آناناس سرشار از ویتامین ها و مواد مغذى مثل کلسیم، پتاسیم، فیبر و ویتامین C است. علاوه بر این بسیار کم چربى و کم کلسترول است.

این خواص را مى توانید از مصرف کمپوت آناناس، میوه تازه آن، میوه ی یخ زده یا حتى آب آناناس به دست آورید.


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۳ ] [ ۱٢:٤٥ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

شا‌توت یا شاه توت خواص مفیدی برای سلامت دارد، از جمله جلوگیری از عفونت ‌های دستگاه ادراری، سرطان، بیماری‌ های وابسته به سن و سکته مغزی.

شا‌توت گونه‌ ای از توت است که اصل آن از ایران است. بین خانواده توت، درخت شاتوت از همه کوچک‌ تر است. این درخت طول عمر طولانی ‌ای دارد و می ‌تواند برای چند صد سال زنده بماند.

میوه شاتوت بزرگ تر از توت سفید است و رنگ آن قرمز تیره یا ارغوانی و مزه‌اش ترش و شیرین و مطبوع است. شاتوت را می ‌توان به شکل‌ های متفاوتی به صورت خام، پخته و یا به صورت مربا مورد استفاه قرار داد.

 


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۳ ] [ ۱٢:٤٠ ‎ق.ظ ] [ سمانه ]

طبیعتا آب میوه‌ها همان خواص میوه‌ها را دارند. این مایعات خوش طعم کالری کمی داشته و سرشار از آب هستند.

آب میوه‌ها منبع ویتامین‌ها و مواد معدنی‌ای محسوب می‌شوند که انرژی بدن را تأمین و فعالیت‌های آن‌را تنظیم می‌کنند.

از این‌ها گذشته آب میوه‌ها سرشار از آنتی اکسیدان‌ها هستند که خاصیت حفاظتی دارند و از بدن در مقابل بیماری‌ها حفاظت می‌کنند.

همچنین فیبرهای موجود در آب‌میوه‌ها دستگاه گوارش را تقویت می‌کنند.

آب میوه‌ها منبع ویتامین‌ها

آب میوه‌ها سرشار از ویتامین‌هایی هستند که برای عملکرد


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٢ ] [ ٢:٤٠ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

فصل گرما که می‌ رسد مصرف شربت خاکشیر در میان مردم بیشتر می ‌شود زیرا خاکشیر از زمان‌ های گذشته برای رفع عطش و گرمازدگی کاربرد داشته و البته بهترین کاربرد آن به خاطر خاصیت ضدعفونی‌ کنندگی آن است. 

خاکشیر(Flixweed) یا خاکشی، گیاهی است علفی، یک ساله یا دو ساله که ارتفاع ساقه ی آن تا یک متر نیز می رسد، پایین گیاه کرک دار و بالای آن بدون کرک است.

تخم این گیاه که همان خاکشیر است ریز و کمی دراز و معمولا به دو رنگ وجود دارد یکی از آن ها قرمز که دارای طعم کمی تلخ است و دیگری به رنگ قرمز تیره است.

ترکیبات شیمیایی

خاکشیر دارای تعدادی اسید چرب مانند اسید لینوئیک، ‌اسید لینولنیک، اسید اولئیک، ‌اسید پالمیتیک و اسید استئاریک است. ضمنا در خاکشیر


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/٢ ] [ ٢:۳٢ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

بیشتر پزشکان، فصل بهار را معتدل‌ترین فصل‌ها می‌دانند؛ هم از نظر سرما و گرما و هم از نظر خشکی و تری.

ایجاد فصول از رحمت رحمانیه حق متعال است. فواید و حکمت‌های بی‌شماری بر تغییرات فصول چهارگانه است که نه تنها برای حیات انسان‌ها، بلکه برای حیات همه موجودات ضروری است. این تغییرات قطعاً با تأثیراتی همراه است که این تأثیرات، آمادگی ما را جهت مقابله با آن فراهم می‌کند.

فصل بهار

بیشتر پزشکان، فصل بهار را معتدل‌ترین فصل‌ها می‌دانند؛ هم از نظر سرما و گرما و هم از نظر خشکی و تری.

در این فصل، آدمی از سرمای زمستان به هوای معتدل بهار منتقل می‌شود و لذا باید متوجه این تغییرات آب و هوایی باشد؛ به ویژه این که بعد از بهار، فصل تابستان در راه است.

هنگامی که بهار به مزاج اصلی خود باشد، برترین فصل‌ها است؛ زیرا مناسب


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۱ ] [ ۱۱:٥٧ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]

دو بار در روز مسواک بزنید و یک بار نخ دندان بکشید. این دو راه، ساده ترین و مهم ترین راه برای داشتن دندان‌هایی سالم و زیباست.

سال‌های پیش و شاید همین امروزه در بسیاری از فرهنگ‌ها و مجامع، شکل خاصی از دندان‌ها علامت زیبایی بوده و باشد. رنگ کردن دندان‌ها به رنگ‌های سیاه و تیره، تراشیدن دندان‌ها به شکل‌های مختلف و یا روکش‌های طلای دندان‌ها، همگی در فرهنگ‌های مختلف جهان ممکن است علامت زیبایی شناخته شود، اما در کشور ما و بسیاری از جوامعی که فرهنگ و رفتاری شبیه به ما دارند، داشتن دندان‌هایی مرتب، خوش ‌شکل و از همه مهم‌تر سفید، علامت خاص زیبایی دندان‌ها شناخته می‌شود.

در گویش عام، دندان‌ها به رنگ سفید شناخته می‌شوند، اما اگر همین رنگ سفید را در جزییات خوب نگاه کنید و رنگ دندان‌های چند نفر از نزدیکانتان را با هم مقایسه کنید، می‌بینید که در همین رنگ سفید، درجات متفاوتی از تیرگی و روشنی وجود دارد. در واقع دندان‌ها در ذات خود و از شروع رویش ممکن است به صورت طبیعی سفیدتر و یا زردتر باشند.

پس اگر دوست دارید دندان‌های سفیدی داشته باشید


ادامه مطلب
[ ۱۳٩۱/۳/۱ ] [ ۱۱:٤٧ ‎ب.ظ ] [ سمانه ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

سلام مرسی که از وبلاگ من دیدن میکنین. برای تبادل لینک کافیه وبلاگ منو با اسم مطالب جالب و خواندنی لینک کنین و یه کامنت بذارین مطمئن باشین که در اولین فرصت که کامنتارو چک میکنم لینک میکنم. البته اسم مورد نظرتون برا لینک رو هم بذارین ممنون میشم و اینکه هر چند دنیای مجازی هست اما من ترجیح میدم دوست خوبی برای دوستان لینکم باشم و زود زود بهشون سر بزنم... آلبته تا اونجائیکه وقت داشته باشم.
موضوعات وب
صفحات اختصاصی
RSS Feed

Online User